team

Vårt team

Lena Josefsson

Lena Josefsson har utbildat och väglett i retorik och framträdande i 20 år. Hon har utbildat politiker i att hålla tal och debattera; anställda vid regeringskansliet och organisationer i att föredra och formulera sig; fackliga och ideella organisationer i att möta medlemmar och leda samtal.

Lena Josefsson har tillsammans med Mona Sahlin skrivit boken ”Tala så alla lyssnar och förstår”.

Lena Josefsson har tränat politiker, chefer och experter i medieframträdande.

Lena Josefsson har lång erfarenhet av information och kommunikation . Hon har bland annat arbetar som kommunikationschef i ABF och vid Arbetslivsinstitutet. Hon har varit VD i Geelmyden.Kiese, ett norskägt PR-företag.

Lena Josefsson har också arbetat som pressekreterare i regeringskansliet. Hon har varit kommunalråd i Tyresö.

 

Annmari Kastrup

Annmari Kastrup utbildar i att framträda och hjälper dig att nå ut med ditt budskap. Med sina 25 års erfarenhet som skådespelare inom teater, film, radio och TV – produktioner, har hon delat med sig av sina skådespelarverktyg och anlitats av forskarvärlden, fackförbund och andra organisationer. Det personliga framträdandet, med engagemang och känslor, är nödvändigt för att din publik ska ta till sig vad du säger.

Annmari Kastrup är anlitad projektledare och producent för utställningar inom och utanför Sveriges gränser, bl a för Svenska institutets utställning om Ingmar Bergman som visats världen över, för jubileumsutställningen Kaos von Linné under Linnéåret och för EU-samarbetet ”Fetish Modernity” på Etnografiska museet i Stockholm.

Annmari har genomgått en marknadsföringsutbildning via RMI-Berghs och har flera års erfarenhet som projektledare på reklambyråer.

Annmari Kastrup utbildades till skådespelare vid Teaterhögskolan och vid The American Film Institute i Los Angeles.

Framträdande Kommunikation, Katarina Bangata 65, 116 42 Stockholm